+359 899 933 307
www.blianvt.bg

БЕЗ КОМИСИОННА ЗА КУПУВАЧА - Еко къщи в затворен комплекс в Бояна, София

Продажба
Реф.№: 0431
Цена: 477 990 EUR
Тип имот:Затворен комплекс
Град:София
Жилищна площ:360 кв. м.
Размер на парцела:615 кв. м.
Брой етажи:2

Агенция "Блян" предлага за продажба, БЕЗ КОМИСИОННА ЗА КУПУВАЧА, къщи в затворен комплекс в Бояна, София. Това е висок клас комплекс, където къщите са изградени изцяло от масивна дървесина от финландски смърч, чиято текстура е красива, с времето не остарява, взаймодейства постоянно с околната среда, което прави къщите "дишащи".  Селището е изградено в полите на Витоша, с прекрасна гледка към планината и в същото време близо до центъра на столицата ни, върху обща площ от 12 330 кв.м. Състои се от 13 еднофамилни къщи а РЗП от 348 кв.м. до 441 кв.м. Всяка къща притежава собствен парцел с размери от 650 кв.м. до 720 кв.м., с който се продава всяка къща. Той е с различна квадратура в зависимост от разположението на къщата в комплекса и не включва собственост върху пешеходните и автомобилни алеи. От тях всеки собственик на къща ще има идеални части от правото на собственост. Във всеки един от дворовете има достатъчно място за изграждане на открит басейн.

Комплексът предлага избор на къщи с три типа архитектура:

Къща Тип А: 360.55 кв.м РЗП 

Къща Тип Б: 441.63 кв.м РЗП

Къща Тип В: 398.20 кв.м РЗП 

Комплексът е ограден с масивна ограда, разполага с паркинг, пешеходни алеи, улично осветление, автоматизирана поливна система. Има жива охрана, с видеонаблюдение. Такса подръжка на комплекса ще бъде уточнена допълнително. Тя включва сметоизвозване, снегопочистване, почистване на листа и други замърсяващи елементи, 24 часова охрана на комплекса, косене на трева от общите части, поддръжка на поливната система, изразходвано количество електричество за улично осветление и др. 

Имотите се продават на шпакловка и замаска, а при желание на клиента строителят може да извърши довършителни работи и обзавеждане, срещу допълнително заплащане.

За повече информация относно еко къщите позвънете на посочения телефон.

Характеристики на имота

  • Гараж
  • Баня
  • Тоалетна
  • Канализация
  • Водопровод
  • Електрификация
  • Място за паркиране
  • Охранителна система

Тип строителство